Σέλτικς: Δεύτερη ήττα στη σειρά μετά από 2,5 μήνες

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.6.2022
Σέλτικς: Δεύτερη ήττα στη σειρά μετά από 2,5 μήνες
Από τα τέλη Μαρτίου είχαν οι Μπόστον Σέλτικς να ηττηθούν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι Σέλτικς λύγισαν με 104-94 από τους Γουόριορς στο Game 5 των NBA Finals, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να είναι πια με 3-2 πίσω στη σειρά. Πλέον χρειάζονται μόνο νίκη στο Game 6 στην έδρα τους, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί.


Στο μεταξύ, οι «Κέλτες» γνωρίζουν δύο διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά μετά από διάστημα 2.5 μηνών. Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Μαρτίου (28-30/3) είχαν χάσει back-to-back από τους Ράπτορς (115-112) στο Τορόντο κι εντός έδρας από τους Χιτ (98-106).


Θυμίζουμε πως σε ο,τι αφορά τη σειρά των τελικών, οι Σέλτικς είχαν χάσει και στο Game 4 στο TD Garden με 97-107 από το σύνολο του κόουτς Στιβ Κερ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ