Διέσυραν τους Γουόριορς και με άστοχο Γιάννη οι Μπακς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.12.2020
Διέσυραν τους Γουόριορς και με άστοχο Γιάννη οι Μπακς

Τι κι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άστοχος; Οι Μπακς διέλυσαν τους κάκιστους Γουόριορς με 138-99 στο Μιλγουόκι σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (1-1).


Ο Greek Freak είχε 15 πόντους με 4/11 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 7/15 βολές, ενώ συμπλήρωσε την στατιστική του με 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη σε 27 λεπτά.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν «καυτός» για το Μιλγουόκι μετρώντας 31 πόντους (6/8 τρίποντα) σε 26 λεπτά. Οι Μπακς σούταραν 20/37 τρίποντα (!), ενώ και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ήταν θετικός έχοντας σε 9 λεπτά 4 πόντους (2/2 βολές), 1 ασίστ και 1 λάθος.

Από τους Γουόριορς, που μετά το -26 της πρεμιέρας απέναντι στους Νετς, βρέθηκαν να χάνουν με σαραντάρα από τους Μπακς, ο Στεφ Κάρι είχε μεν 19 πόντους αλλά με 6/17 σουτ (2/10 τρίποντα), ενώ ο ρούκι Τζέιμς Γουάιζμαν είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δωδεκάλεπτα: 33-25, 66-56, 100-76, 138-99.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ