Κερ: «Ο Τραμπ επέλεξε να το παίξει θύμα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.6.2020
Κερ: «Ο Τραμπ επέλεξε να το παίξει θύμα»
OAKLAND, CA - June 13: Golden State Warriors head coach Steve Kerr cheers on his players in the first quarter of Game 6 of the NBA Finals against the Toronto Raptors at Oracle Arena in Oakland, Calif., on Thursday, June 13, 2019. (Jose Carlos Fajardo/Bay Area News Group)

Ο Στιβ Κερ εξοργίστηκε από όσα άκουσε ή μάλλον... δεν άκουσε από τον Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του στην Τάλσα.


Ο προπονητής των Γουόριορς για ακόμη μια φορά άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο.

«Υπήρχαν τόσα ζητήματα που μπορούσε να θίξει. Ο κορωνοϊός, η ανεργία, η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο ρατσισμός του συστήματος, η υπερθέρμανση του πλανήτη και άλλα. Όμως εκείνος επέλεξε να το παίξει πάλι θύμα και να κλαίγεται. ΑΥΤΟΣ είναι ο πρόεδρός μας; Αξίζουμε καλύτερα. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι», σημείωσε στις δηλώσεις.

Το post:

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ