Τo Cyprus Sneaker Convention στο στάδιο «Ελευθερία» στις 16 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε 11.12.2023
Τo Cyprus Sneaker Convention στο στάδιο «Ελευθερία» στις 16 Δεκεμβρίου

Στις 16 Δεκεμβρίου 2023 το Στάδιο Ελευθερία θα υποδεχθεί την μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της χρονιάς, το 11ο ΟΠΑΠ All Star Game.

Σε μία παράλληλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο, το Στάδιο Ελευθερία, θα υπάρχει παράρτημα του Cyprus Sneaker Convention, το οποίο θα λειτουργεί από τις 15:00.

Οι φίλοι της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν πριν βρεθούν στο γήπεδο της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσουν το ΟΠΑΠ All Star Game, να περάσουν από το Cyprus Sneaker Convention.

Υπενθυμίζεται ότι το 11ο ΟΠΑΠ All Star Game θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης στην εκδήλωση, καλείται το κοινό όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο.

Πληροφορίες εισόδου στο Cyprus Sneaker Convention

Η διεξαγωγή του CSC θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 από τις 12:00 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, με τιμή εισόδου τα €10.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο εισόδου για το ΟΠΑΠ All Star Game θα μπορούν να υποδείξουν το εισιτήριο τους και να λάβουν έκπτωση 50% (€5 αντί €10) για το εισιτήριο εισόδου του Cyprus Sneaker Convention το οποίο θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά, στις 17 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η είσοδος στο παράρτημα του CSC που θα βρίσκεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ελευθερία, θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η προπώληση

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για ακόμα μία χρονιά για να παρακολουθήσει από κοντά το 11ο ΟΠΑΠ All Star Game.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, ενώ για μεγάλες οικογένειες ή παρέες υπάρχει η επιλογή για αγοράς πακέτου πέντε εισιτηρίων στην τιμή των 20 ευρώ. Τα παιδικά εισιτήρια είναι €1, για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Υπάρχει, επίσης, περιορισμένος αριθμός θέσεων για VIP εισιτήριο αγώνα (court seats) που τιμολογείται στα €25 ανά θέση. Πατήστε εδώ για να βρείτε τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025