H AEK για τη στέψη, ο Κεραυνός για την... παράταση

Δημοσιεύθηκε 16.5.2023
H AEK για τη στέψη, ο Κεραυνός για την... παράταση

Συνεχίζεται η συναρπαστική μάχη ανάμεσα στη Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνό στα τελικά της ΟΠΑΠ Basket League, με τον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα να πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης (17/05) στις 19:30 στο «Κίτιον». O αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ζωντανά και αποκλειστικά από τη Cytavision.

Η ομάδα της Λάρνακας, η οποία προηγείται με 2-1 στις νίκες, επιζητεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τελειώσει τη δουλειά, πανηγυρίζοντας τον τίτλο μέσα στο σπίτι της. Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν κερδίσει τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Έκαναν το break στον Στρόβολο επικρατώντας με 84-83, ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολούθησε νίκησαν με 85-55.

Οι «ερυθροκίτρινοι» πέτυχαν να μειώσουν κερδίζοντας στον τρίτο αγώνα της σειράς και δεύτερο στην έδρα τους με 96-87 και έτσι παρέμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έτσι, στη νέα αναμέτρηση απέναντι στους Λαρνακείς θέλουν το διπλό για να μεταφέρουν ξανά τη σειρά στην έδρα τους, όπου θα κλείσει οριστικά η υπόθεση τίτλος.

Σε περίπτωση που κερδίσει τον αγώνα ο Κεραυνός και η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί στο «Κώστας Παπαέλληνας» την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 19:30.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025