Καταγγέλλει βίαιη επίθεση από παίκτη του ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση – «Να αποδοθούν ποινές»

Δημοσιεύθηκε 13.12.2022
Καταγγέλλει βίαιη επίθεση από παίκτη του ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση – «Να αποδοθούν ποινές»

Για βίαιη επίθεση από καλαθοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ προς τον πρόεδρο της Ανόρθωση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της το καλαθοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Αμμοχώστου, ενώ απαντάει στη θέση των γαλαζοκιτρίνων σχετικά με τη διαιτησία.

Ανακοίνωση:

«Μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ανόρθωση Αμμοχώστου, έγιναν πολλά και διάφορα εις βάρος της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος μας κ. Αντώνης Μικελλίδης, δέχθηκε προπηλακισμό καθώς και βίαιη επίθεση από παίκτη του ΑΠΟΕΛ και για τα γεγονότα αυτά, δεν ακούσαμε, ούτε είδαμε μια συγνώμη εκ μέρους του επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Δεχθήκαμε απειλές για τη ζωή μας, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, κάτι που άφησε να εννοηθεί και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, για την οποία έχουμε σφοδρά παράπονα, πάγια μας τακτική, είναι όπως γίνονται καταγγελίες και εισηγήσεις προς τα αρμόδια σώματα της ΚΟΚ, καθώς οι δημόσιες τοποθετήσεις, δεν βοηθούν στην προώθηση του αθλήματος.

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, απλά αναφέρουμε ότι τα γεγονότα μίλησαν από μόνα τους.

Μια ακόμα πάγια τακτική της ομάδας μας, είναι η ήπια καθώς και ψύχραιμη αντιμετώπιση, είτε της νίκης, είτε της ήττας, καθώς και ο σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο.

Τέλος, καλούμε την ΚΟΚ, όπως και τα αρμόδια σώματα, όπως αποδώσουν ποινές σε όσους ευθύνονται για τα πιο πάνω».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025