Νικηφόρο πέρασμα της Ανόρθωσης από τον Άγιο Δομέτιο!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 31.12.2020
Νικηφόρο πέρασμα της Ανόρθωσης από τον Άγιο Δομέτιο!

Με νίκη τέλειωσε τη σεζόν η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, η οποία κέρδισε με 86-56 την ΕΝΑΔ και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ανδρικής μας ομάδας, από τον Άγιο Δομέτιο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΑΔ για τη φάση των «16» του κυπέλλου 2ης κατηγορίας.

Η Ανόρθωση επικράτησε με σκορ 86-56 στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Δομετίου και όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη διαφορά των 30 πόντων, η επικράτηση της ομάδας μας ήταν δίκαιη.

Έτσι η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και θα περιμένει τον αντίπαλο από τη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για τη φάση των «16» και όταν θα αναδειχθούν οι άλλες επτά ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Για την ομάδα μας, η πρόκριση αποτελεί το πρώτο βήμα για την επίτευξη του δεύτερου μεγάλου στόχου της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου 2ης κατηγορίας.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Εϊταρίτορκαμια 1, Πόλτου, Ασωνίτης 3, Ερεμπενιάζιε 16 (1), Γρηγορίου 12, Αντωνιάδης 11 (3), Κουκούνης 4 (1), Γιάλλουρος 2, Μαρκάκης, Παντούρης 23 (4), Χαραλάμπους 10, Χριστοφίδης 4.

Τελευταίο δελτίο για το 2020

Σήμερα, είναι η τελευταία μέρα του χρόνου και μαζί, είναι και το τελευταίο δελτίο τύπου, το οποίο στέλνει στα ΜΜΕ το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας για το έτος που σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει. Ήταν σίγουρα ένα έτος, που δεν θα ήθελε να ξαναζήσει η ανθρωπότητα. Οι ευχές του τμήματος επικοινωνίας της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, προς όλο τον κόσμο, είναι για ότι καλύτερο, με χαρά, δικαιοσύνη, υγεία και σύντομη επάνοδο στην κανονικότητα!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025