Η θέση της ΕΝΑΔ για την έρευνα περί χειραγώγησης του αγώνα με ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.1.2022
Η θέση της ΕΝΑΔ για την έρευνα περί χειραγώγησης του αγώνα με ΑΠΟΕΛ

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα διερευνήσει τον αγώνα μεταξύ της ΕΝΑΔ και του ΑΠΟΕΛ, μετά την ενημέρωση που έλαβε από την ΚΟΚ που έλαβε πληροφορίες από εταιρείες συνεργάτες της.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έκθεση από τη Sportadar καταλογίζει ευθύνη στη γηπεδούχο ΕΝΑΔ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το ημίχρονο έληξε με τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στο σκορ με 38-35, ενώ στο τέλος οι γαλαζοκίτρινοι είχαν προβάδισμα 29 πόντων (103 – 74).


Η ομάδα του Αγιού Δομετίου τοποθετείται για τον έλεγχο που θα γίνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι:


«Το Σωματείο ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου επιθυμεί να αναφέρει τα κάτωθι σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού να διεξάγει έρευνα για πιθανότητα χειραγώγησης του αγώνα καλαθόσφαιρας μεταξύ των ομάδων ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθει στις 22/12/2021:


(α) Το Σωματείο ΕΝΑΔ έχει παραχωρήσει ήδη από την αρχή της παρούσας καλαθοσφαιρικής περιόδου την αποκλειστική διαχείριση της Ανδρικής ομάδας καλαθόσφαιρας σε ιδιωτική εταιρεία βάσει σχετικής συμφωνίας και η οποία είχε καθόλο τον ουσιώδη χρόνο την αποκλειστική διαχείριση και ευθύνη για την ανδρική ομάδα του Σωματείου μας. Με την εν λόγω εταιρεία είχαμε μέχρι σήμερα μία άκρως επαγγελματική και νομότυπη συνεργασία και η οποία μας έδειξε μέχρι σήμερα ότι λειτουργούσε καθ όλα νόμιμα.


(β) Ενημερωνόμαστε διαρκώς και από την πρώτη στιγμή τις σχετικές εξελίξεις και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με σεβασμό στους θεσμούς και  στα πλαίσια της νομιμότητας  για να προστατεύσουμε την ιστορία και όνομα του ιστορικού μας Σωματείου. Νοείται ότι τέτοια φαινόμενα χειραγώγησης, εάν αποδειχθούν, δεν είναι αποδεκτά και ανεκτά σε καμία περίπτωση και ότι θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρχές στο εν λόγω θέμα.


(γ) Το Σωματείο μας μαζί με την εν λόγω εταιρεία επιθυμεί  να προχωρήσει η έρευνα το ταχύτερο δυνατό ώστε να φανερωθεί αν και από ποιούς χειραγωγήθηκε ο εν λόγω αγώνας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025