Ο Αργυρού απαντά στο «Sports X-Ray» αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.1.2022
Ο Αργυρού απαντά στο «Sports X-Ray» αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ επί του Κεραυνού για τη 13η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.


Με το ροζ φύλλο αυτό οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, όσους έχει και η Πετρολίνα ΑΕΚ, αφήνοντας την ομάδα του Στροβόλου στη 3η θέση με 23 βαθμούς.


Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Αργυρού, μίλησε στην εκπομπή «Sports X-Ray» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 – με παρουσιαστές τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους και την Μαρίνα Αργυρού.


Ο Κύπριος τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, ενώ αναφέρθηκε γενικότερα για την καλαθοσφαιρική χρονιά.


Ακούστε το ηχητικό:


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025