Υπαρκτός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο ΣΕΦ o Oλυμπιακός
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μπράντον Πολ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο, λόγω υψηλού πυρετού, έχει προκύψει στον Ολυμπιακό
Με εννέα καλαθοσφαιριστές κινδυνεύει να μείνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/2) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπράντον Πολ ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων, προκειμένου να του χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η εξέλιξη αυτή καθιστά τη συμμετοχή του στον αγώνα με την γαλλική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολη.
Δεδομένου αυτού του προβλήματος και στο ενδεχόμενο που ο Αμερικανός δεν προλάβει το ραντεβού της Πέμπτης, αλλά κι αν δεν αρθεί από τη διοργανώτρια αρχή η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους ερυθρόλευκους (σ.σ οι Μπάικς και ΜακΚίσικ αναμένουν στο ακουστικό τους), τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παραταχθεί με περιορισμένες επιλογές απέναντι στη Βιλερμπάν.
Στην περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε ο κίνδυνος μεγαλώνει περισσότερο για τον Ολυμπιακό, μιας και η EuroLegue δεν επιτρέπει την έναρξη αγώνα εάν μία ομάδα δεν έχει δηλώσει δέκα καλαθοσφαιριστές στο φύλλο αγώνα.
Αυτή τη στιγμή οι σίγουροι στον Ολυμπιακό είναι οι: Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Ελις και ο νεαρός της αναπτυξιακής ομάδας Νικολαϊδης. Υπάρχει και ο Ποκουσέφσκι, αν και εφόσον επιστρέψει βέβαια, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β', ούτε έχει δώσει το παρών φέτος σε αγώνα της EuroLeague.
]]>