


Οι παίκτες των «πρασίνων» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εξέλιξη της φάσης, με τον Ουόλντεν να πασάρει στον Χάντερ αλλά την μπάλα να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.
Σ' εκείνο το σημείο ο Παπαγιάννης φάνηκε να βάζει τα χέρια του, αλλά άπαντες στην ελληνική ομάδα διαμαρτυρήθηκαν έντονα τονίζοντας ότι η κατοχή θα έπρεπε να πάει στο μέρος τους.
Παρόλα αυτά δεν μπορούσε να γίνει challenge όταν το σκορ ήταν 72-76 υπέρ του Παναθηναϊκού στο 2:06 πριν από το τέλος, γιατί όπως εξήγησαν οι διαιτητές δεν υπήρχε το δικαίωμα του challenge από τη στιγμή που ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν μικρότερος των δύο λεπτών.
Η ουσία είναι ότι στην εξέλιξη της φάσης ο Παναθηναϊκός δέχθηκε καλάθι αν και η κατοχή έπρεπε να ήταν δική του καθώς η μπάλα είχε βγει εκτός από τα χέρια του Αμερικανού σέντερ της Μπάγερν.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.