Το ΑΠΟΕΛ - Άρης δεν κρίνει αλλά κάτι λέει… 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 12.2.2024
Το ΑΠΟΕΛ - Άρης δεν κρίνει αλλά κάτι λέει… 

ΑΠΟΕΛ και Άρης ετοιμάζονται για το πρώτο δυνατό Crash test μεταξύ τους. Οι δύο ομάδες μετά και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής βρίσκονται υπό τον ίδιο παρονομαστή ως εκ τούτου ο νικητής ξεφεύγει στο +3 αποκτώντας μεγάλη δυναμική για την συνέχεια.

Το ντέρμπι του ΓΣΠ δεν κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, θα έχει ωστόσο κάτι να πει για την συνέχεια. Ο Άρης κατάφερε με ένα εντυπωσιακό σερί 7 νικών να ψαλιδίσει την διαφορά από την πρώτη θέση, όντας συνεπής προς αυτόν τον στόχο. Κάτι που για παράδειγμα δεν κατάφερε να κάνει η ΑΕΚ που έχασε πολύτιμο έδαφος από την στιγμή που ο περσινός πρωταθλητής κέρδισε το δικό του παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ πήρε άλλον έναν βαθμό κι αυτή έχασε εντός έδρας.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας και οι πράσινοι της Λεμεσού δείχνουν τούτη την ώρα πως είναι οι βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου παρόλο που έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Παιχνίδια τα οποία στην πορεία μπορούν να χαρακτηριστούν καθοριστικά. Αυτό που κοντοζυγώνει δεν έχει αυτόν τον χαρακτήρα γιατί απλούστατα αμφότερες οι ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ και Άρης θέλουν να κάνουν μία δήλωση στο ΓΣΠ. Από τη μία η ομάδα του Σα Πίντο να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα που την κυνηγά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης να συνεχίσει την ξέφρενη του πορεία παίρνοντας την πιο μεγάλη του νίκη, έως την επόμενη.

Είτε ο άσος, είτε το διπλό είναι αποτελέσματα τα οποία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον ως προς την διαχείριση τους. Τόσο από τον νικητή όσο και από τον χαμένο. Πέραν από το βαθμολογικό αβαντάζ που θα αποκτήσει η ομάδα που θα κερδίσει, θα πρέπει να διατηρήσει τα πόδια στο έδαφος και το κεφάλι σε ευθεία γραμμή προς τον στόχο. Από την άλλη ο ηττημένος θα πρέπει να διαχειριστεί τον παράγοντα απογοήτευση - άγχος - πίεση, σε μία περίοδο που το πρωτάθλημα θα διεξάγεται σε δύσκολες και κρίσιμες αγωνιστικές όπου μεταξύ άλλων μετρά και η πνευματική ετοιμότητα των ομάδων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!