Ζητείται έμπνευση για την Εθνική...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 17.9.2023
Ζητείται έμπνευση για την Εθνική...

Είμαστε πολύ ωραίοι σε αυτό τον τόπο. Βρήκαμε τον Τιμούρ Κετσπάγια στον... πάτο και τον σπρώχνουμε όλοι μαζί μπας και πνιγεί και ησυχάσουμε! Βέβαια, αν βρισκόταν από πάνω. κανένας δεν θα τολμούσε να του πει έστω και μια κουβέντα. Με αυτά που γράφω πιο πάνω, δεν σημαίνει ότι απαλλάσσω των ευθυνών του τον προπονητή της Εθνικής μας. Το αντίθετο. Αν γνώριζε ότι τέτοιο είναι το επίπεδό μας, το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να αρνηθεί την πρόταση της ΚΟΠ. Ανέλαβε όμως, κι άντε τώρα να αποφύγει τα όσα λέγονται και γράφονται.

Φίλοι μου, στο «ψευτοποδοσφαιρο» της Κύπρου δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλύτερα η Εθνική μας ομάδα. Παίκτες - μεγάλα ταλέντα δεν υπάρχουν, ούτε και κυπροποιημένοι παίκτες της αξίας ενός Σπόλιαριτς κι ενός Γκόγκιτς. Έμπνευση, πάλι δεν υπάρχει, η μια μετριότητα κοιτάζει την άλλη και δεν ξέρει πού να κρυφτεί! Και σιγά δηλαδή που δεν θα μας έβαζε 6 ή και 12 η Ισπανία αν χρειάζονταν.

Θυμούνται κάποιοι τις επιτυχίες που είχε παλαιότερα η Εθνική μας. Άλλο όμως τότε, άλλο σήμερα. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Σήμερα το μόνο που μετρά στο «ψευτοποδόσφαιρο» της Κύπρου είναι το χρήμα, τίποτε άλλο, ούτε η φανέλα, ούτε και το λογότυπο της ΚΟΠ, ούτε όμως και το πριμ της νίκης.

Και επειδή τίποτα δεν μετρά, εκτός από το χρήμα, αυτοί που αποφασίζουν για την Εθνική θα πρέπει να αναζητήσουν την έμπνευση και την πηγή της, αν υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Αν δεν υπάρχει, τότε ας μείνουμε να τσακωνόμαστε για τις ομάδες μας και τις ψευτιές τους. και κάθε τόσο, οπότε παίζει η Εθνική, να κάνουμε ένα διάλειμμα μέχρι τη διεξαγωγή της επομένης αγωνιστικής…

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!