Τα εφτά γκολ σε ένα ημίχρονο και η απίστευτη κατρακύλα της Αλκής

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.12.2022
Τα εφτά γκολ σε ένα ημίχρονο και η απίστευτη κατρακύλα της Αλκής

Αυτό που συνέβη στο πρώτο 45λεπτο του πρόσφατου αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας μεταξύ του Αχυρώνα/Ονήσιλου και της Αλκής Ορόκλινη δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον στα κυπριακά ποδοσφαιρικά χρονικά. Τα εφτά γκολ που πέτυχε σε ένα ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα, ενδεχομένως να είναι και ρεκόρ τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, όμως, τα εφτά γκολ σε ένα 45λεπτο αποτυπώνουν και την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Αλκής. Το τελικό σκορ 8-1 αποτελεί απίστευτη, ντροπιαστική συντριβή για την άλλοτε «αθάνατη» του κυπριακού ποδοσφαίρου, η οποία εξακολουθεί να ταλανίζεται από τρομερά προβλήματα (κυρίως οικονομικής φύσεως) και το μέλλον της φαντάζει δυσοίωνο.

Η Αλκή οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Γ΄ Κατηγορία, αλλά αυτό φαντάζει το «καλύτερο» σενάριο που μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αφού η πιθανότητα διάλυσης του σωματείου και η πλήρης διαγραφή του από τα μητρώα της ΚΟΠ δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι στο τέλος της ημέρας αυτή θα είναι η μοίρα των κυανέρυθρων.

Η στήλη έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την περίπτωση της Αλκής, καθότι είναι ένα σωματείο με τη δική του ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με μακρόχρονη παρουσία στην Α΄ Κατηγορία, με πέντε παρουσίες σε τελικούς κυπέλλου, που ανέδειξε κατά καιρούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Αυτή η ιστορία, δυστυχώς, «σβήνει» σιγά-σιγά, αφού δεν διαφαίνεται καμία σωτηρία στον ορίζοντα. Λεφτά δεν υπάρχουν, δυνατοί οικονομικά παράγοντες για να στηρίξουν το σωματείο επίσης δεν υπάρχουν, γι’ αυτό και το μέλλον προδιαγράφεται μαύρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!