Το σόου στην Κύπρο είναι αρρώστια…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3.9.2022
Το σόου στην Κύπρο είναι αρρώστια…

Το να κάνεις σόου στην Κύπρο, ιδιαίτερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει καταντήσει αρρώστια. Καθημερινά εκατοντάδες άτομα και από τα δύο φύλα βάζουν φωτογραφίες τους στη θάλασσα, τα βουνά και τα όρη για να μας δείξουν πόσο όμορφοι είναι. Άλλοι επεκτείνονται και εμφανίζονται ως οι πιο έξυπνοι από τους ξύπνιους. Τέλος, έχουμε και μια άλλη ομάδα που κάνει πατριωτισμό από τα ΜΚΔ. Όλοι μαζί μας παραπέμπουν στην αρρώστια της εποχής, που είναι η προσωπική προβολή και το σόου.

Πάντως, το μεγαλύτερο σόου που είχαμε τις τελευταίες μέρες, έγινε από ένα παιδί που ονομάζεται Μαυρίκιος! Αυτό το παιδί που επαγγέλλεται τον καλλιτέχνη στην Ελλάδα, ήλθε στην Κύπρο με την αρραβωνιαστικιά του, τη θρυλική πλέον Ιλάιρα, προκειμένου να τελέσουν τους γάμους τους. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά το σόου που γινόταν από τον ίδιο από το διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο στα κυπριακά δεδομένα. Περιγραφή όλων των γεγονότων! Και δώστου από κάτω τους Κύπριους να τον υβρίζουν κι εκείνον και τη σύζυγό του. Όμως, συνέχιζε τις δημοσιεύσεις, λες και του άρεσε…

Αυτό που γίνεται με τα σόου στο διαδίκτυο θα το ψάξω περισσότερο, μυρίζομαι ότι έχει χρήμα η υπόθεση και μάλιστα χρήμα με τη σέσουλα. Δεν γίνεται να τον βρίζεις τον άλλο κι αυτός να επιμένει και να αυξάνει τα δημοσιεύματά του!

Σόου λοιπόν, φίλοι μου, σόου η αρρώστια της εποχής στην Κύπρο και να δούμε πού θα καταλήξουμε…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!