Τι θα κέρδιζαν Ομόνοια και Λοΐζου;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 29.8.2022
Τι θα κέρδιζαν Ομόνοια και Λοΐζου;

Να πω την αλήθεια ανησύχησα λίγο, όταν είδα την Ομόνοια και τον Λοΐζο Λοΐζου να έρχονται σε ρήξη. Όχι γιατί ξέρω τον 19χρονο άσο, ποτέ δεν τον γνώρισα.

Ανησύχησα γιατί θα μπορούσε να χαθεί ένα σπάνιο ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου ή τουλάχιστον να κάνει βήματα όπισθεν στην καριέρα του. Το να τίθεται εκτός ομάδας ένας παίκτης για μεγάλο διάστημα δεν ξέρω ποιες συνέπειες θα έχει για το μέλλον του.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν με ενδιέφερε πολύ ποια πλευρά είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτό που αναρωτιόμουν από την πρώτη στιγμή ήταν γιατί Ομόνοια και Λοΐζου δεν μπορούσαν να τα βρουν. Μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα και ένας παίκτης έχουν διαφωνίες για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Όμως, σε τελική ανάλυση, όσο λυπημένος, στεναχωρημένος ακόμη και θυμωμένος να είσαι για μία κατάσταση, οφείλεις να βάλεις πάνω από όλα το προσωπικό σου συμφέρον. Τι παραπάνω θα κέρδιζαν Ομόνοια και Λοΐζου αν ο τελευταίος παρέμενε εκτός ομάδας; Τι θα έχαναν; Πολλά!

Ομόνοια και Λοΐζου σκέφτηκαν σοφότερα και ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το 2026. Διότι διαφορετικά, πιθανολογώ, θα υπήρχαν αρνητικές συνέπειες για τις δύο πλευρές. Συνέπειες, βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!