Γελάνε οι μαφιόζοι με την κατάντια της επιτροπής…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.12.2020
Γελάνε οι μαφιόζοι με την κατάντια της επιτροπής…

Κάθεσαι και βλέπεις την κόντρα ανάμεσα σε δύο στελέχη της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού και αναρωτιέσαι αν τελικά η εν λόγω επιτροπή θα συμβάλει στην κάθαρση του αθλητισμού.


Αρχικά αριθμούσε πέντε μέλη, στην πορεία όμως παραιτήθηκαν τα τρία, το έναν εκ των οποίων, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, αποχώρησε χωρίς να του εξηγήσει τους λόγους.

Ενώ, λοιπόν, περιμένουμε να αναπληρωθούν τα κενά για να επέλθει ομαλότητα, ξαφνικά καταλαβαίνουμε ότι οι δύο που απέμειναν δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Ο πρόεδρος ρίχνει την ευθύνη στον ερευνώντα λειτουργό Χάρη Σαββίδη για ελλείψεις στο πόρισμα που στάλθηκε στον γενικό εισαγγελέα σχετικά με τους παράγοντες με διπλή ιδιότητα, ο ίδιος ο Σαββίδης δήλωσε ότι δεν είχε ενημέρωση περί ελλείψεων, μετά υπήρξε αντιπαράθεση για τις καταγγελίες Παπασταύρου και το βιολί συνεχίζεται.

Δεν υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ των δύο εδώ και καιρό, ενώ η επιτροπή είναι ήδη ελλιπής. Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Διασύρεται το κύρος ενός σημαντικότατου θεσμού. Η επιτροπή αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του νόμου για την πάταξη των στημένων, έχει την εξουσία να ελέγχει τους πάντες, να κάνει έρευνες και να στέλνει απευθείας υποθέσεις στον γενικό εισαγγελέα.

Και ενώ διάφορες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη (τουλάχιστον έτσι μας λένε), κινδυνεύουν όλες να μείνουν στον αέρα, προς τέρψιν των μαφιόζων και όσων απομυζούν το άθλημα. Φαίνεται ότι θα νικήσουν και αυτή τη φορά…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!