Εδώ είναι Κύπρος, 13.300, 12.300, 10.300!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.2.2022
Εδώ είναι Κύπρος, 13.300, 12.300, 10.300!

Αυτά τα πράγματα πουθενά αλλού δεν μπορούν να συμβούν. Τότε που έκαναν τη συνέντευξη Τύπου για να αναγγείλουν την ανέγερση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, μας είπαν ότι η χωρητικότητά του θα είναι 13.300 θέσεων!


Όλοι ενθουσιάστηκαν. Ήταν το πάγιο αίτημα των σωματείων της Λεμεσού και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φρόντισε να κάνει δεκτό αυτό το τόσο δικαιολογημένο αίτημα των συμπολιτών του. Την περασμένη εβδομάδα έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η χωρητικότητα του σταδίου θα μειωθεί σημαντικά.

Έπεσαν και διάφορες δικαιολογίες, ενώ η πραγματικότητα ήταν άλλη και όχι το μήκος και το πλάτος των καθισμάτων που παραγγέλθηκαν. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο κόσμος της, Λεμεσού ακούγοντας τα νέα, εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για τη σημαντική μείωση. Αντίθετα, τα σωματεία του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη δεν έδειξαν και τόση δυσαρέσκεια.

Μάλιστα, μετά τη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας στο Προεδρικό, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί το γήπεδο θα ολοκληρωθεί στην ημερομηνία που δόθηκε από την αρχή, άσχετο αν οι θέσεις θα είναι 10.300 και όχι 13.300! Άστε που κάποιοι υποστηρίζουν ότι στο τέλος οι θέσεις για τον απλό κόσμο θα είναι 9.300!

Τελικά, φίλοι μου, ειδικά οι Λεμεσιανοί, ποτέ δεν πρέπει να πιστεύετε ότι οι ομάδες σας αδικούνται. Μπορεί και οι ίδιες οι ομάδες σας στο συγκεκριμένο θέμα να επεδίωξαν την αδικία για άλλους λόγους, τους οποίους δεν μας εξήγησαν ξεκάθαρα… Το 13.300 έγινε 10.300 και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!