Ο αδιάφορος δεύτερος όμιλος…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.3.2022
Ο αδιάφορος δεύτερος όμιλος…

Μεγάλη αδυναμία του συστήματος πρωταθλήματος της ΚΟΠ είναι ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων του Β' ομίλου. Κατά καιρούς γράφτηκαν πολλά για τον αδιάφορο αυτό όμιλο κι έγιναν κάποιες εισηγήσεις από διάφορους για να αλλάξει η κατάσταση. Για να καταλάβετε, μετά την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, η κατάσταση στην άλλη πλευρά της βαθμολογίας είναι η ακόλουθη: Ολυμπιακός 23, Δόξα 23, ΠΑΕΕΚ 15, Εθνικός (με αγώνα λιγότερο) 13. Κι άντε τώρα να πειστεί ο κόσμος ότι τα δεδομένα θα ανατραπούν, ο Εθνικός και η ΠΑΕΕΚ θα πάρουν τα πάνω τους και θα κάνουν την έκπληξη.


Για να σοβαρευτούμε όμως, θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα προκειμένου η ΠΑΕΕΚ και ο Εθνικός να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Λογικά, όσο περνούν οι αγωνιστικές, τόσο περισσότερο θα χειροτερεύουν τα πράγματα όσον αφορά το ενδιαφέρον στον Β' όμιλο. Οι δύο προσφυγικές ομάδες του χρόνου θα παίξουν στη Β' κατηγορία. Επιμένουμε ότι ο Β' όμιλος, όπως διεξάγεται, σήμερα δεν ελκύει τον κόσμο.

Κάποιοι κόβουν πίσω από πολύ νωρίς, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως είναι η ΑΕΛ και η Ομόνοια, θα χρησιμοποιούν τους αγώνες ως προετοιμασία για το κύπελλο. Κύριοι της ΚΟΠ, μετά από τόσα χρόνια οφείλετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε πιο ελκυστικό το πρωτάθλημα σε αυτό τον όμιλο.

Και για να γίνει πιο ενδιαφέρον ο όμιλος αυτός θα πρέπει να ρίξετε χρήμα. Πρώτα στις ομάδες που έρχονται από τη Β' κατηγορία για να ενισχύονται σοβαρά. Ύστερα, οι ομάδες που αγωνίζονται στον Β' όμιλο, πρέπει να έχουν σοβαρά κίνητρα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική τους θέση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!