Μίλησε ανοιχτά για το θέμα Ηλία ο Κίκης - Πού «κόλλησε» το ντιλ με Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 24.9.2023
Μίλησε ανοιχτά για το θέμα Ηλία ο Κίκης - Πού «κόλλησε» το ντιλ με Ομόνοια

Για το πολύκροτο θέμα Μάριου Ηλία μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Goal 'n Roll» της Cytavision.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Άχνας τόνισε πως τα έχουν βρει με το τριφύλλι στο ποσό της μεταγραφής αλλά όχι στον τρόπο καταβολής, καθώς ο Εθνικός ζητά άμεσα κάποια χρήματα.

Σύμφωνα με τον Κίκη Φιλίππου όσες υποχωρήσεις ήταν να κάνει η ομάδα του τις έκανε και πλέον η μπάλα βρίσκεται στη διοίκηση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Σέβομαι όλο τον κόσμο της Ομόνοιας που είναι ίσως ο πιο πολύς στην Κύπρο. Έχω αρκετούς φίλους Ομονοιάτες, τις τελευταίες δέκα μέρες δεν απαντώ τηλέφωνα επειδή δεν έχω κάτι να πω. Προσπαθώ να κρατήσω ζωντανό ένα πράμα που μπορούσε να είναι νεκρό. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω πρόβλημα με την Ομόνοια, το απέδειξα πριν δύο χρόνια που ήθελε η Ομόνοια γήπεδο, πήγα μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έκατσα να διαπραγματευτώ με την Ομόνοια τρεις μέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές κι ενώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Είχα άλλη πρόταση για τον Μάριο και την απέρριψα γιατί είχαμε ξεκινήσει ένα παράθυρο. Δεν λέω ότι έκλεισε το παράθυρο όμως από την πλευρά μας θα χαρούμε αν ο Μάριος πάει στην Ομόνοια και να έχει και μια καλή απόδοση.

Θα πω και κάτι που δεν το ξέρει κανένας. Όταν επέστρεψε από τον δανεισμό του έπιασα εγώ την Ομόνοια τους είπα ελάτε να κάνουμε κουβέντα. Δεν ήρθαν.

Τώρα η υπόθεση, έχουμε μια διαφορά. Η διαφορά είναι πολύ μικρή. Ναι, οικονομική. Το να κάνεις μια κίνηση έτσι, αν ήμασταν η Πάφος ή ο Άρης δεν θα την κάναμε. Είναι γιατί βλέπουμε το μπάτζετ μας, πώς να βγάλουμε τη χρονιά μας και λέμε αν το κάνουμε αυτό θα βγάλουμε τη χρονιά οικονομικά. Αν θα κάνω την κίνηση και να πω έδωσα έναν παίχτη και έχω πρόβλημα πάλι, καλύτερα να μην την κάνω.

Βάλαμε τόσο νερό στο κρασί μας που νέρωσε. Νέρωσε το κρασί του Εθνικού. Αυτός που θα το πιει δεν θα καταλάβει πως είναι κρασί. Ναι, κάναμε και με το παραπάνω όσες υποχωρήσεις ήταν να κάνουμε. Με το παραπάνω. Θέλω να κρατήσω την πόρτα ανοιχτή για να το λήξουμε. Και το θέμα θα λήξει μέχρι αύριο. Αν αύριο δεν μπορεί να βρούμε τη λύση, πρέπει να τελειώσει το πράγμα. Ο μόνος που ζημιώνει αυτή τη στιγμή είναι ο Εθνικός.

Δεν επηρεάζομαι, εγώ είμαι εκεί 35 χρόνια και ο στόχος μου είναι να προστατέψω το σωματείο. Δεν θα επηρεαστώ από κανέναν, ο αδερφός μου να είναι. Είμαι στο ποδόσφαιρο, ξέρω την αξία του ποδοσφαιριστή. Και δεν είναι την αξία του που δεχθήκαμε. Τα βρήκαμε στο ποσό μετά από πολλές υποχωρήσεις του Εθνικού και φτάσαμε στον τρόπο καταβολής. Μιλάμε για τίποτα... όταν μιλάμε για Ομόνοια. Δεν θα κάνουμε τη μεταγραφή και να πάρουμε τα λεφτά σε δύο χρόνια. Τα εγγυημένα λεφτά, αυτά που εγγυάται η Ομόνοια είναι 50 χιλιάδες. Αλλά εμείς τα λεφτά αυτά τα θέλουμε τώρα. Και υπάρχει ο τρόπος.

Επειδή μεγάλωσα, γέρασα, δεν θα πάθω όπως όταν ήμουν 30 χρονών με τον Εγκωμίτη που έφταιγε ο Κίκης. Τώρα θα κάνω δημοσιογραφική διάσκεψη. Αυτή τη φορά είχα και μάρτυρες. Για να ξέρει ο κόσμος της Ομόνοιας και να μην μου τα φορτώνουν, ότι έχω εμπάθεια με την Ομόνοια. Το ίδιο έκανα και με Ανόρθωση και με ΑΠΟΕΛ όταν κάναμε πράξεις. Γιατί πρέπει να επιβιώσει το σωματείο.

Δεν είναι από μένα που εξαρτάται. Η Ομόνοια ξέρει τις θέσεις μας, η Ομόνοια πρέπει να κάνει την κίνηση. Εγώ είμαι έτοιμος. Δεν είναι διαφορά στο ποσό, νερώσαμε το κρασί μας, το ποσό το βρήκαμε.

Ναι, είναι και ο Ζαχαρίου στην πρόταση, δανεικός. Έχει συζητήσει η Ομόνοια μαζί του, έρχεται.

Τον Παναγή δυστυχώς τον χάνουμε για ενάμισι μήνα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...