Συλλυπητηρία ανακοίνωση του Απόλλων για το χαμό του Μρντάκοβιτς

Amir Δημοσιεύθηκε 23.5.2020
Συλλυπητηρία ανακοίνωση του Απόλλων για το χαμό του Μρντάκοβιτς
Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, o oποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, εξέφρασε η διοίκηση του Απόλλωνα

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, o oποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, εξέφρασε λίγες ώρες μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης η διοίκηση του Απόλλωνα.

O παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος θήτευσε σε τέσσερις κυπριακές ομάδες, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Βελιγράδι.

Ως γνωστόν, ο αδικοχαμένος Μρντάκοβιτς ήρθε για πρώτη φορά στο νησί μας τη χρονιά 2009 για λογαριασμό του Απόλλωνα, εξού και ήταν από τις πρώτες ομάδες που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη της για την απρόσμενη απώλεια του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των γαλάζιων της Λεμεσού αναφέρει: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Miljan Mrdakovic, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (22/05), στο Βελιγράδι. Αιώνια σου η μνήμη Miljan».

Γύρισε τον… διακόπτη ο Πάμπος