«Μια λέξη θα πω, αυτοκτονήσαμε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2021
«Μια λέξη θα πω, αυτοκτονήσαμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης, μετά την ισοπαλία με τη Δόξα στο Μακάρειο, όπου η ομάδα του έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 26' και ισοφαρίστηκε στο 93'.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Μια λέξη θα πω για το παιχνίδι. Αυτοκτονήσαμε. Ό,τι με κόπο κτίσαμε 90 λεπτά, το χαλάσαμε στο τελευταίο. Μετά την κόκκινη βιαζόμασταν να πάμε στην περιοχή του αντιπάλου και δεν πηγαίναμε με σωστό τρόπο. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και στην πορεία βάλαμε πολλές φορές την μπάλα στο τετράγωνο της Δόξας. Σκοράραμε κι εκεί που έπρεπε να κρατήσουμε κάποια δευτερόλεπτα, δεχθήκαμε το τέρμα. Δεν μπορεί να γίνει κάτι, παίρνουμε τον πόντο μας και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι μακρύς ο δρόμος, απλά πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι στα αποδυτήρια γιατί υπήρξε αναστάτωση, να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια. Απλά τις λεπτομέρειες πρέπει επιτέλους να τις έχουμε για εμάς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»