Το φιλικό έφταιξε;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.2.2021
Το φιλικό έφταιξε;
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, συνάντηση με την ηγεσία όλων των Αθλητικών Ομοσπονδιών στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους διερωτήθηκε γιατί κανόνισε ο Απόλλωνας φιλικό με την Καρμιώτισσα από τη στιγμή που η τελευταία έχει πέντε φακέλους.


Μα, αν πάρουμε το ιστορικό των φακέλων από το 2009, για πολλές ομάδες γινόταν αναφορά σε αυτούς. Άρα, τα μισά φιλικά δεν έπρεπε να γίνονταν.


Η ευθύνη για τις τόσες ανεξιχνίαστες υποθέσεις ύποπτων αγώνων βαραίνει την πολιτεία και τους θεσμούς της.


Η συνεχής ψήφιση νόμων, το ξήλωμα της Επιτροπής Δεοντολογίας ή οι παραιτήσεις μελών της και η στελέχωσή της με νέα μέλη είναι κάποιες από τις διαδικασίες που βλέπουμε εδώ και χρόνια με στόχο την πάταξη των στημένων.


Η διαφθορά θα εκλείψει με την αναγκαία βούληση των ηγετών αυτού του τόπου και όχι με την κατάργηση των φιλικών...


A. Σ.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»