Και τώρα; Tρεχάτε ποδαράκια μου
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν και πάει.
Δυστυχώς, η εν λόγω επιτροπή απασχολούσε τους τελευταίους μήνες για τους λάθος λόγους. Πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν τάχθηκε υπέρ της;
«Μακαρίτισσα» την είπε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, έξαλλοι στον Απόλλωνα που εξέδωσαν πάνω από πέντε (!) ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση του προέδρου, ενώ και η Ομόνοια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια σημαντικά ζητήματα (π.χ. κατάθεση Παπασταύρου).
Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο; Κανείς δεν το γνωρίζει αφού κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα από τις κλειστές πόρτες.
Ωστόσο, για να παραιτηθούν και τα πέντε μέλη της επιτροπής σε διάστημα 3-4 μηνών αντιλαμβάνεστε πως τίποτα δεν λειτούργησε σωστά.
Τι θα γίνει στη συνέχεια; Και να οριστούν νέα μέλη, θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ ώστε να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των ομάδων και να προκύψει (επιτέλους) συνεργασία.
Άρα, τρεχάτε ποδαράκια μου...
A. K.