Μια κατάσταση για γέλια και για κλάματα μαζί

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.6.2022
Μια κατάσταση για γέλια και για κλάματα μαζί

Ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην μπορέσουμε να τους πάρουμε στα σοβαρά κάνουν εκεί στην ΚΟΠ. Το ζητούν, το θέλουν να φανούν ως οι σωτήρες του ποδοσφαίρου μας, αυτοί που το παίρνουν βήματα μπροστά, όμως κάθε λίγο και λιγάκι φροντίζουν να υπενθυμίσουν το ποιον τους.


Πιστεύαμε πως η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι (αρχικά από την ΑΕΛ) για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος -της ερχόμενης σεζόν!- δεν θα συζητούνταν στα σοβαρά. Περιμέναμε πως, μετά το «κράξιμο» που δέχθηκε τα τελευταία χρόνια η ομοσπονδία για τις αποφάσεις που έπαιρνε, την τελευταία στιγμή, για σημαντικές αλλαγές στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά θα τηρούσαν αν μη τι άλλο τις δεσμεύσεις τους (θυμίζουμε πως στις 14 Ιουνίου 2021 η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως από τη σεζόν 2022/23 μέχρι τη σεζόν 2024/25 το πρωτάθλημα θα διεξάγεται με 14 ομάδες, έξι στο πρώτο γκρουπ και οκτώ στο δεύτερο).


Κι όμως, επιβεβαιώνεται κι από «επίσημα» χείλη ότι θα συζητηθεί, στη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής, με οκτώ ομάδες (αντί έξι) στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ και έξι (αντί οκτώ) στο δεύτερο. «Και για 7-7 ακούστηκε», είπε ο Γιώργος Φαντάρος στον ΣΠΟΡ FM 95.0...


Προσέξτε. Το θέμα θα αποφασιστεί στη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής στις 4 Ιουλίου. Σε μια ημερομηνία στην οποία σε άλλες σεζόν είχαμε ήδη κάνει την κλήρωση του πρωταθλήματος, φέτος θα αποφασίζουμε για το πώς θα διεξαχθεί!


Το πιο αστείο απ' όλα, είναι το ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ένας από τους κυριότερους λόγους που η ΚΟΠ επεξεργάζεται την αύξηση των ομάδων του πρώτου γκρουπ είναι το ότι πλέον υπάρχουν περισσότερες ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους και «βλέψεις» για Ευρώπη. Δηλαδή, αντί να προσαρμόζονται οι στόχοι των ομάδων με βάση τον (προαποφασισμένο) τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλάζουμε το πρωτάθλημα βάσει των στόχων τους! Μπας και μείνει ξανά στην απ' έξω κάποια μεγάλη ομάδα.


Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Και περιμένουν να τους πάρουμε στα σοβαρά...


Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ