Τι θα γίνει με τον Μάιο;

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.12.2020
Τι θα γίνει με τον Μάιο;

Αρκετά είναι τα σενάρια σχετικά με το πώς θα αξιοποιήσει η ΚΟΠ τον ερχόμενο Μάιο όσον αφορά το αγωνιστικό καλεντάρι της για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ως γνωστό, η ομοσπονδία είχε συμπιέσει το πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της στα τέλη Απριλίου λόγω του EURO U17 που θα φιλοξενούσαμε στην Κύπρο τον Μάιο.


Ωστόσο, από τη στιγμή που η UEFA αποφάσισε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να το ακυρώσει, αναμένεται πως η ΚΟΠ θα διαφοροποιήσει το πρόγραμμα που είχε εξ αρχής για να διεξαχθούν παιχνίδια και μέσα στον Μάιο.

Φαίνεται όμως, ότι υπάρχουν ομάδες που αντιδρούν σε αυτό το σενάριο, καθώς τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με τους ποδοσφαιριστές τους έχουν διάρκεια μέχρι τον Απρίλιο. Αναμένουμε λοιπόν με αρκετό ενδιαφέρον το σκηνικό που θα διαμορφωθεί αλλά και τις διεργασίες που θα ακολουθήσουν και θα επανέλθουμε για το θέμα αυτό σε μεταγενέστερο στάδιο...

Μαρίνα

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ