Έτρεχε να σώσει την γκάφα ο Νικολάου!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.12.2020
Έτρεχε να σώσει την γκάφα ο Νικολάου!

Για δεύτερο παιχνίδι σήμερα, μετά από παρέμβαση του VAR, δόθηκε κόκκινη κάρτα. Μετά τον αγώνα της Δόξας με τον Ολυμπιακό, το ίδιο έγινε και στο «Αμμόχωστος» στον αγώνα του Ερμή με τον Εθνικό.


Στο 25’ ο Χριστοφή έκανε δυνατό φάουλ πάνω στον Λέμος. Ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου δεν έδωσε καν φάουλ.


Μετά από ειδοποίηση από το VAR (Τιμόθεος Χριστοφή με βοηθό τον Πέτρο Πέτρου) ο ρέφερι της αναμέτρησης πήγε να δει την φάση.


kitrin

Έτσι, τέσσερα λεπτά αργότερα έτρεξε προς τον παίκτη του Εθνικού και του έδωσε… κίτρινη κάρτα. Όπως αντιλαμβάνεστε ήταν λάθος η υπόδειξη της κάρτας από τον διαιτητή, που αμέσως έτρεξε τον παίκτη της ομάδας της Άχνας για να δείξει το σωστά χρώμα, δηλαδή την κόκκινη κάρτα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ