Μαγειρέματα από τους... σεφ του πρωταθλήματος μας...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.12.2020
Μαγειρέματα από τους... σεφ του πρωταθλήματος μας...

Φαίνεται ότι οι... σεφ του ποδοσφαίρου μάς, μαγειρεύουν διατήρηση του πρωταθλήματος με 14 ομάδες. Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας με δηλώσεις του μετά την απόφαση για διακοπή της περσινής σεζόν διεμήνυσε πως η αύξηση των ομάδων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα ίσχυε μόνο για έναν χρόνο και έπειτα θα επανερχόμασταν στο μοντέλο των 12 ομάδων.


Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιθυμία κάποιων ομάδων το πρωτάθλημά μας να διεξαχθεί με την ίδια μορφή όπως και φέτος και την επόμενη σεζόν βρίσκει αρκετούς συμμάχους.

Μάλιστα, φαίνεται πως συζητιούνται δύο σενάρια για το πώς θα παραμείνουμε με 14 ομάδες στην Α' Κατηγορία.

Το πρώτο σενάριο θέλει φέτος να διαβαθμιστούν δύο αντί τέσσερις ομάδες, ενώ το δεύτερο σενάριο που οι πληροφορίες το θέλουν να έχει πέσει στο τραπέζι είναι ακραίο καθώς προβλέπει να μην ισχύσει η διαβάθμιση και οι ίδιες 14 ομάδες να μείνουν και του χρόνου.

Αυτοί που προωθούν τη λύση των «14» στηρίζουν τα επιχειρήματά τους στην πανδημία και στις επιπτώσεις που έχει επιφέρει.

Μαρίνα

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ