ΑΚΕΛ για διαφθορά και Παπαχαραλάμπους: «Προκύπτει σοβαρό ζήτημα, δεν θα δεχθούμε να κουκουλωθεί»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.12.2020
ΑΚΕΛ για διαφθορά και Παπαχαραλάμπους: «Προκύπτει σοβαρό ζήτημα, δεν θα δεχθούμε να κουκουλωθεί»

Την αντίδραση και του ΑΚΕΛ προκάλεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, με την ενέργειά του να αποσύρει το πόρισμα που είχε παραδοθεί στη Γενική Εισαγγελία.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα αναφέρει πως προκύπτει σοβαρό ζήτημα, απαιτούνται εξηγήσεις και δεν πρόκειται να δεχθεί να κουκουλωθεί το θέμα.

Η ανακοίνωση του κόμματος:


Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι άλλη μια μεγάλη πληγή του τόπου. Η εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου αποτελεί απαίτηση του φίλαθλου κοινού και της κοινωνίας γενικότερα.


Εντούτοις, προκύπτει σοβαρό ζήτημα από την ενέργεια του κ. Παπαχαραλάμπους, Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού να αποσύρει το πόρισμα των σχετικών ερευνών από τον Γενικό Εισαγγελέα. Απαιτούνται εξηγήσεις για αυτή την ενέργεια.


Το ΑΚΕΛ διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να ποδηγετηθεί η έρευνα ή να κουκουλωθεί κι αυτό το θέμα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ