ΠΑΟΚ: Αρνήθηκε νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι
Δημοσιευτηκε:

Η Τζένοα κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι ωστόσο η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αρνητική.
Νέα «χυλόπιτα» του ΠΑΟΚ στην Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Η ιταλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ρίχνουν νέο... άκυρο.
Η νέα πρόταση της Τζένοα έφτασε τα 5 εκατομμύρια ευρώ για το 95% των δικαιωμάτων του Κροατη τερματοφύλακα. Παράλληλα, η ιταλική ομάδα πρότεινε στον Δικέφαλο του Βορρά να καταθέσει τώρα το ένα εκατομμύριο ευρώ και τα υπόλοιπα τέσσερα το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά η πρόταση αυτή δεν ικανοποίησε τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι αρνήθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη το ποσό αυτό.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μάλιστα έδειξε ότι δύσκολα θα καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο οι προτάσεις της Τζένοα δεν φτάνουν στα οικονομικά «θέλω» του συλλόγου, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά κοστολογεί τον Κροάτη τερματοφύλακα στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
gazzetta.gr