ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: «Τικ, τοκ, τικ, τοκ...»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: «Τικ, τοκ, τικ, τοκ...»

Μετά από έξι μήνες ο 33χρονος, πια, Αντρέ είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα

Πέρασαν 189 ημέρες. Από την στιγμή που στο θεσσαλικό κάμπο και στο… χωράφι της «AEL FC Arena» ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» πάθαινε διπλή ζημιά: Ρήξη χιαστών και μηνίσκου!


Από εκείνο το βράδυ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του: να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, υγιείς και δυνατός, στα γήπεδα. Με την εμπειρία του προηγούμενου -εν έτη 2013- παρόμοιου τραυματισμού, με τη δίψα και τη θέληση να ξαναμυρίσει τα αποδυτήρια και το χορτάρι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ξανά κοντά μας.


Μετά από έξι μήνες ο 33χρονος, πια, Αντρέ είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία.


Όλο αυτό το διάστημα, όσο κι αν ο ίδιος το προσπάθησε και το επιδίωξε μένοντας δίπλα στην ομάδα, έλειψε από τον ΠΑΟΚ. Έλειψε από τα παιχνίδια του. Μας έλειψε η ηγετική φυσιογνωμία του εντός των γηπέδων.


Η αντίστροφη ξεκίνησε: Tick, tock, tick, tock..., όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του αρχηγού που ανέβηκε στα social media.






 










View this post on Instagram



















 

Tick, tock, tick, tock... #TheLeader #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop


A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on





Πηγή: gazzetta.gr

Κατηγορίες