Σενάρια από την Ισπανία για Αλέξις Σάντσες και Παναθηναϊκό!
Δημοσιευτηκε:

Ο Παναθηναϊκός θα «ψαχτεί» δεδομένα το εφετινό καλοκαίρι για την απόκτηση δύο εξτρέμ από το... πάνω ράφι, θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής του και τα ΜΜΕ του εξωτερικού «συνέδεσαν» τους πράσινους με την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες.
Ο 36χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός με τεράστια καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ίντερ, θα μείνει ελεύθερος το τέλος του μήνα από τους «νερατζούρι» με τους οποίους αγωνίστηκε φέτος σε 33 ματς και μέτρησε 4 γκολ.
Η ισπανική ιστοσελίδα Relevo κι εν προκειμένω ο Ιταλός δημοσιογράφος της Ματέο Μορέτο έγραψε πως «...ο Παναθηναϊκός ασχολείται με την ιδέα του Αλέξις Σάντσες», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, στην πατρίδα του Χιλιάνου άσου αναφέρουν πως οι πράσινοι θα μπορούσαν να είναι μία προοπτική για τον ίδιο από την στιγμή που θέλει να μείνει στην Ευρώπη και δεν θέλει να πάει στο MLS ή στην Αραβία.
ΑΠΕ - ΜΠΕ