«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ της Μοντερέι σε ΑΕΚ για Πινέδα-Στο 50-50 να ανανεώσει ή να πουληθεί»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ της Μοντερέι σε ΑΕΚ για Πινέδα-Στο 50-50 να ανανεώσει ή να πουληθεί»

Στο Μεξικό λένε για πρόταση 7 εκατ. ευρώ της Μοντερέι του Αλμέιδα στην ΑΕΚ για τον Πινέδα. «Στο 50-50 να ανανεώσει ή να πουληθεί», αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα είναι η Μοντερέι. Όπως αναφέρουν στο Μεξικό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφτασε να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την αγορά του 30χρονου μέσου, στον οποίο δίνει πολυετές συμβόλαιο με πολύ μεγάλες αποδοχές.

Μάλιστα, κάποια μεξικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους. Υπενθυμίζεται πως ο Πινέδα έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, με ρήτρα 8 εκατ. ευρώ (που θα πρέπει να καταβληθούν μεμιάς και όχι σε δόσεις), συνεπώς αν δεν καλυφθεί το συγκεκριμένο ποσό, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στην ίδια για το αν θα τον κρατήσει ως το τέλος του συμβολαίου του ή θα τον πουλήσει.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μεταξύ ανανέωσης με την ΑΕΚ και πώλησης. «Ρώτησα σήμερα πώς έχει το θέμα. Μου λένε 50-50. Οι πιθανότητες είναι 50% ο Ορμπελίν να δεχθεί να ανανεώσει στην ΑΕΚ όπου έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο και 50% να τον αγοράσει η Μοντερέι για να έρθει στο Μεξικό υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

sport-fm.gr 

 

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.