Με ανατροπή και χατ τρικ του Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα ξέφυγε της Δόξας

Δημοσιεύθηκε 2.3.2024
Με ανατροπή και χατ τρικ του Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα ξέφυγε της Δόξας

Με πρωταγωνιστική τον Κατσαντώνη, που έκανε χατ τρικ η Καρμιώτισσα πήρε σημαντικό τρίποντο κερδίζοντας εκτός έδρας τη Δόξα με 4-1 και έβαλε ένα τεράστιο λιθαράκι στην προσπάθειά της για παραμονή, σπρώχνοντας αντίθετα την ομάδα της Κατωκοπιάς σε ακόμη δυσκολότερα μονοπάτια.

Η ομάδα των Πολεμιδιών έφθασε τους 23 βαθμούς και είναι στην 11η θέση, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη η Δόξα παραμένει καθηλωμένη στον πυθμένα της βαθμολογίας έχοντας 15 βαθμούς.

Τα πράγμα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, μιας και στο 7’ η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα για χέρι του Μαλόνε, μετά και από εξέταση της φάσης από το VAR. O Ναμπί ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος κι έκανε το 1-0 για τη Δόξα.

Mετά το πρώτο ημίχρονο που γενικά ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι έγειραν την πλάστιγγα με το μέρος τους με τρία τέρματα που προήλθαν από σουτ εκτός περιοχής.

Στο 52’ ο Ντούμπια έφερε τον αγώνα στα ίσα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσαντώνης που πρώτα στο 62’ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (66’) έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην Καρμιώτισσα. Ο ίδιος στο 90+3’ συμπλήρωσε το δικό του χατ τρικ και έγραψε το τελικό 4-1.

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι (51' Φοφανά), Ναμπί (80' Αλσεούς), Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Προβυδάκης (67' Σαντίκ), Πούριτς, Ασάντε, Χάνι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια (89΄ Ματθαίου), Τσουκαλάς, Θεοδώρου (77' Νεοφύτου), Ρόσι (67' Χαραλάμπους), Γκραντινάρου (89' Παντελή), Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι (89' Ψύχας), Πάβλοβετς.

ΣΚΟΡΕΡ: 7’ πεν. Ναμπί / 52’ Ντούμπια, 62’, 66’, 90+3’ Κατσαντώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36’ Πούριτς, 83’ Άλσεους / 2’ Τσουκαλάς, 36’ Μαλόνε
Διαιτητής: Markovic Momcilo

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής 'Ομηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Jovanovic Srdjan

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ