Η Δόξα τα έβαζε της ΑΕΛ κι η Ξένια τα ακύρωνε

Δημοσιεύθηκε 22.4.2023
Η Δόξα τα έβαζε της ΑΕΛ κι η Ξένια τα ακύρωνε

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Δόξα ήταν καταφανώς ανώτερη από την ΑΕΛ η οποία είχε το μυαλό της στο κύπελλο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Περιστερώνα για την 7η αγωνιστική του β' γκρουπ των πλέι οφ, με τους γηπεδούχους να μετρούν τρία ακυρωθέντα γκολ.

Το γκολ του Καραμανώλη στο 43' ακυρώθηκε από το VAR για χέρι ενώ αυτά των Τρούγιτς στο 70' και Τραϊτσέφσκι στο 82' ακυρώθηκαν από την α' βοηθό Ξένια Ηροδότου με υπόδειξη οφσάιντ (σωστά).

Η Δόξα, η οποία έμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι (τέσσερις νίκες, δεύτερη σερί ισοπαλία), πήγε στους 35 βαθμούς, ξεπέρασε κατά έναν την Καρμιώτισσα και βρέθηκε στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Ολυμπιακό (νίκησε 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα).

Η ΑΕΛ, η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές από τον Χρίστο Χαραλάμπους ο οποίος έδωσε και χρόνο σε αρκετούς νεαρούς, δεν μπόρεσε να κολλήσει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και πήγε στους 43 βαθμούς παραμένοντας στην τρίτη θέση του ομίλου και στο -4 από την πρωτιά, με τους γαλαζοκίτρινους να επικεντρώνονται πλέον απολύτως στον αγώνα της χρονιάς, που είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός της Τετάρτης (26/4) με τον Ολυμπιακό στη Λεμεσό.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού (53' Μέσκα), Καραμανώλης, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα (78' Μπένι), Αμπντουλαχί (86' Ίλιτς), Ασάντε, Τρούγιτς (86' Τιτζανί), Σαντίκ.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Φιλίποβιτς, Μπιλοβάρ, Ανδρέου (46' Κολιάς), Σιλβέστρος (64' Ζαχαρία), Μεντόγεβιτς (67' Ιωάννου), Κοντινέλα, Μακρής (46' Οδυσσέως), Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου (77' Ρομό).

ΣΚΟΡΕΡ: - / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 41' Φραντζής, 43' Μιλιντσεάνου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ