Ανόρθωση και ΑΕΛ έχουν στραμμένο το βλέμμα στο Εφετείο

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Ελπίζουν σε ανατροπή των αποφάσεων της Δικαστικής Επιτροπής

Ανατροπή στις αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής ελπίζουν πως θα πετύχουν μέσω του Εφετείου, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Το δικαστικό όργανο της ΚΟΠ θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα για να εξετάσει δύο σημαντικά ζητήματα που έχει ενώπιών του, με τις δύο ομάδες να περιμένουν πως, θα αλλάξει η αρχική απόφαση.

Συγκεκριμένα στην ΑΕΛ, η έφεση αφορά την έξτρα ποινή των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Καφού για φτύσιμο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (2η αγωνιστική), παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκε μέσω του VAR. Να σημειωθεί πως εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση, η επάνοδος του υπολογίζεται προς το τέλος Νοεμβρίου.

Στην Ανόρθωση από την άλλη, έχει επιβληθεί ποινή τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την 3η αγωνιστική. Αν η έφεση πιάσει… τόπο, τότε θα έχει κανονικά τον κόσμο της, στο ντέρμπι με την Πάφος FC στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (17/10).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.