Ξανά με το 1-0... πέρασε από τη νέα έδρα της Δόξας ο Απόλλωνας

Δημοσιεύθηκε 3.9.2022
Ξανά με το 1-0... πέρασε από τη νέα έδρα της Δόξας ο Απόλλωνας

Με το ίδιο σκορ, όπως και στην πρεμιέρα απέναντι στην Ένωση, ο Απόλλωνας κέρδισε και τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας στον πρώτο επίσημο αγώνα που έγινε στο νέο γήπεδο της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Οι γαλάζιοι κρατούσαν από το πρώτο ημίχρονο περισσότερο τη μπάλα, όμως και οι γηπεδούχοι έφτιαχναν τις δικές τους ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Τελικά η μπάλα μπήκε στο μπλεχτό για λογαριασμό της ομάδας της Λεμεσού στο 74’, όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Χαμάς, ο Ρομπέρζ ξεγέλασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με τους γαλάζιους να κάνουν το δύο στα δύο, ενώ από την άλλη η Δόξα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα δέχθηκε την πρώτη της ήττα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

90+3' - Από μακριά ο Πίττας προσπάθησε να σκοράρει σε κενή εστία - ο τερματοφύλακας είχε βγει στην αντίπαλη εστία για κόρνερ - όμως ήταν άστοχο

81' - Δεν βρήκε στόχο ο Ασάντε

77' - Εκτέλεση φάουλ από τον Κοβάσεβιτς, ο Κέρλα προσπάθησε να βρει τη μπάλα, δεν την βρήκε, και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω

74' - ΓΚΟΛ. 0-1. Μετά από μακρινή μπαλιά του Χαμάς, ο Ρομπέρζ κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να έρθει το προβάδισμα για τον Απόλλωνα

72΄- Πάνω στον Σισκόφσκι το σουτ του Χέντι

56' - Σουτ του Ογκέντα, εύκολα μαζεύει ο Σισκόφκι

55' - Αδύναμο σουτ από τον Ντινγικί

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Tέλος πρώτου ημιχρόνου

38' - Έξω η μπάλα μετά το σουτ του Ρομπέρζ

28' - Μετά από κόρνερ του Χάμπου, σουτ από τον Σαχάρ πήγε έξω η μπάλα

12' - Σουτ του Τιτζιανί, αποκρούει ο Γιοβάνοβιτς

11' - Ο Φασουλιώτης από κοντά το σουτ, πήγε έξω η μπάλα

1' - Έναρξη του αγώνα

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Κέρλα, Μεσέν, Κοβάσεβιτς (78' Μέσκα), Τραϊτσέφσκι, Βαγιέχο (65' Παυλίδης), Μπένι (62' Ίλιτς), Τιτζιανί, Σαντίκ (46' Σόμπζικ), Φασουλιώτης (46' Ασάντε)

AΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Αλεσάμι, Ρομπέρζ, Β.Γιοβάνοβιτς, Χάμπος, Σαχάρ (59' Χέντι), Μπα (46' Ογκέντα), Ντιγκινί (59' Νταμπό, 71' Γιόστεν), Πίττας, Πινακάς (46' Χαμάς)

ΣΚΟΡΕΡ: 74' Ρομπέρζ

KITΡΙΝΕΣ: 40' Μπένι, 69' Kοβάσεβιτς, 82' Τραϊτσέφσκι, 89' Τιτζιανί / 31' Φιλιώτης, 76' Γιόστεν, 90+3' Ρομπέρζ

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ