«Αν αυτό ήταν επανάληψη, τότε το 80% των πέναλτι θα επαναλαμβάνεται»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.12.2020
«Αν αυτό ήταν επανάληψη, τότε το 80% των πέναλτι θα επαναλαμβάνεται»

Η Δόξα έκλεισε πετυχημένα τη χρονιά υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος τεχνικός τοποθετήθηκε και για τη φάση του πέναλτι.


Για τον αγώνα: «Σ’ ένα ντέρμπι στην έδρα μας θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Ήταν σημαντικό όμως που δεν χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί όταν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες αντεπιθέσεις.


Δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα για να τελειώσουμε πιο καλά τις φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα και βάλαμε γκολ. Εκεί κάπου τα χαλάσαμε στην συνέχεια γιατί έπρεπε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα για να περάσει ο χρόνος. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε τη συνέχεια.


Οι παίχτες πρέπει να πάρουν το ρεπό τους να ξεκουραστούν. Περάσαμε πολλά αυτό το 10ήμερο με πάρα πολλά προβλήματα γι’ αυτό σε κάποιες θέσεις οι επιλογές μας δεν ήταν αρκετές όπως θέλαμε. Θεωρώ ότι κλείσαμε μια χρονιά για τη Δόξα πάρα πολύ επιτυχημένη. Το σημαντικό είναι να κλείσουμε και την ποδοσφαιρική σεζόν πετυχαίνοντας τους στόχους μας».


Για την απόφαση του VAR: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να καταλάβουν όλοι καλύτερα τους κανονισμούς. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη».


Για το νεαρό τερματοφύλακα Φρειδερίκο Κωνσταντίνου: «Πρώτα θέλω να τον συγχαρώ τον μικρό. Μπήκε αμέσως μέσα και έκανε απόκρουση στο πέναλτι. Αν αυτό το πέναλτι δόθηκε επανάληψη φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα, το 80 τοις εκατό από τα πέναλτι θα έχουμε, θα δίνεται επανάληψη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ