Χαραλάμπους: «Αυτό έκανε τη διαφορά, καθοριστικό το πρώτο»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους, μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της ΠΑΕΕΚ, που την έφερε ακόμη πιο κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους, με μια ομάδα που έδειξε ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Σήμερα η ΠΑΕΕΚ έπαιζε χωρίς άγχος, εμείς είχαμε την πίεση στην αρχή και στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά δεν έδειξαν την ποιότητα που έχουν για πολλούς λόγους, νομίζω επηρέασε και ο άνεμος αλλά μπήκαμε και λίγο αγχωμένοι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, στο πρώτο δεν κρατήσαμε μπάλα, στο δεύτερο βάλαμε την μπάλα κάτω, παίξαμε απλά κι αυτό έκανε τη διαφορά. Με χαροποιεί ο χαρακτήρας που έδειξαν τα παιδιά, έδειξαν ποιότητα, έβαλαν πάθος κι έδειξαν να θέλουν τη νίκη περισσότερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, συνεχίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε».
Αν έπαιξε μεγάλο ρόλο το πρώτο γκολ: «Φάνηκε αυτό, μετά το γκολ απελευθερώθηκαν τα παιδιά, παίξαμε πιο ελεύθερα και ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ, ευτυχώς μπήκε νωρίς και πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια».