Φίλοι της Λίβερπουλ έγραψαν «προδότης» κάτω από τοιχογραφία του Άρνολντ

Δημοσιευτηκε:

Φίλοι της Λίβερπουλ έγραψαν «προδότης» κάτω από τοιχογραφία του Άρνολντ

Ο Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ αποχωρεί ύστερα από 20 χρόνια από τη Λίβερπουλ, με τους φίλους της ομάδας να «βανδαλίζουν» τοιχογραφία του.

Την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα της Λίβερπουλ πρόκειται να κάνει το απόγευμα (18:00) ο Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο δεξιός μπακ αποχωρεί από το Μερσεϊσάιντ με προορισμό τη Μαδρίτη και την Ρεάλ, έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας στους «Reds».

Φαίνεται πως αυτή του η επιλογή δεν είναι αποδεκτή από μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ. Πέραν των αποδοκιμασιών που άκουσε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ (2-2, 11/5), ο Άγγλος αμυντικός είδε μια τοιχογραφία του να «βανδαλίζεται» από οργισμένους φιλάθλους του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έγραψαν τη λέξη «Rat», που στα αγγλικά έχει και τη σημασία του «προδότη», κάτω από το συγκεκριμένο... έργο.

 

gazzetta.gr 

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.