Euro U21: Άνετη και ωραία η Αγγλία, εκθρόνισε τη Γερμανία και πέρασε στους «8» μαζί με Ισραήλ

Δημοσιευτηκε:

Euro U21: Άνετη και ωραία η Αγγλία, εκθρόνισε τη Γερμανία και πέρασε στους «8» μαζί με Ισραήλ

Η Αγγλία -έχοντας προκριθεί ήδη ως πρώτη στους «8» του Euro U21- έκανε το 3/3 επικρατώντας 2-0 της Γερμανίας, με το Ισραήλ να σκοράρει στο 82' κόντρα στην Τσεχία και να την ακολουθεί.

Με… στόμφο στα προημιτελικά του Euro U21 η Αγγλία, αποτελειώνοντας τη Γερμανία.

Τα «Τρία Λιοντάρια» -εάν και είχαν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση έχοντας κλειδώσει την 1η θέση, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό τους που είχαν το κίνητρο- επικράτησαν 2-0 στο «Batumi Arena» της Γεωργίας. Μάλιστα, πέρασαν στους «8» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2011, στερώντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στα «Πάντσερ» να υπερασπιστούν τον θρόνο τους (είχαν κατακτήσει τον τελευταίο τίτλο).

Η ομάδα του Λι Κάρσλεϊ μπήκε με τα… μπούνια εκθέτοντας την αμυντική λειτουργία των Γερμανών από το ξεκίνημα. Αφού λοιπόν δεν σκόραρε στα 34'' (σε επίθεση 5 εναντίον 3), ήρθε ο Άρτσερ στο 4' να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 21' ο Έλιοτ έγραψε το 2-0 με πολύ ωραία ενέργεια. Η Αγγλία συνέχισε να κυριαρχεί και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με το σκορ ωστόσο να παραμένει ως είχε.

Την ίδια στιγμή στο άλλο ματς του 3ου ομίλου, το Ισραήλ πέτυχε «χρυσό» γκολ του Γκάντελμαν στο 82' της αναμέτρησης με την Τσεχία (1-0). Έτσι, την προσπέρασε στη βαθμολογία (με τέσσερις πόντους έναντι τριών) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Έτσι, η Αγγλία θα παίξει στα προημιτελικά με την Πορτογαλία, ενώ το Ισραήλ με τη Γεωργία.

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:

  

sport-fm.gr 

 

Κατηγορίες