Γκουαρδιόλα: «Λυπάμαι για τους haters, είμαστε ήδη στα βιβλία της ιστορίας»

Δημοσιευτηκε:

Γκουαρδιόλα: «Λυπάμαι για τους haters, είμαστε ήδη στα βιβλία της ιστορίας»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αδιαφορεί για τους... haters και το δηλώνει! Πως αισθάνεται ο Ισπανός τεχνικός για όσα πετύχει τα τελευταία χρόνια με τη Μάντσεστερ Σίτι; 

«Κέρδισα τέσσερις συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος, όπως όταν στην Μπαρτσελόνα. Η πέμπτη και η έκτη σεζόν δεν ήταν οι ίδιες. Δεν ήμουν αρκετά πεινασμένος.Η Ρεάλ Μαδρίτης με κέρδισε την πέμπτη και την έκτη σεζόν. Καταλαβαίνω τους παίκτες, αλλά είμαι εδώ για να μην συμβεί αυτό. Ο πρόεδρος το ξέρει, αλλιώς δεν θα με είχε ανανεώσει. Αλλά αν χάσω την εμπιστοσύνη της ομάδας ή κάτι δεν μπορώ να συνεχίσω, εδώ ο κόσμος δεν περιμένει. Το είπα τις προάλλες, όταν αποσυρθώ ή φύγω από τη Μάντσεστερ Σίτι όλοι θα λένε πόσο καλός ήμουν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα» είπε ο Γκουαρδιόλα και πρόσθεσε: 

Είμαι ακόμα εδώ. Μπορείς να το πεις: "έι Πεπ, είμαστε δεύτεροι", δεν είμαστε 25 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ. Ναι, είμαστε εκεί και απομένουν 57 βαθμοί για να κατακτήσουμε. Ο σύλλογος πρέπει να αντιδράσει, να ζητήσει περισσότερα. Κάποια από τα γκολ που δεχτήκαμε είναι αποδεκτά, όπως το γκολ με τη Λίβερπουλ ή το δεύτερο με τη Γιουνάιτεντ. Δεν αμυνόμαστε σαν να ήταν η τελευταία φάση. Είδατε τις τελευταίες ενέργειες του Γκρίλις να βουτάει στον αγωνιστικό χώρο για να ανακτήσει την μπάλα; Ή τον Νέιθαν Άκε για παράδειγμα, ή τις μονομαχίες που κέρδισε ο Ακάντζι. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι έτσι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να είμαστε 15, 16 ή 17 παιχνίδια στη σειρά νικητές. Θα πρέπει να είναι πάντα έτσι. Λυπάμαι για τους haters, γιατί θα είμαστε στα βιβλία της ιστορίας της Premier League για όλα όσα κάναμε, για τον τρόπο που τα κάναμε, για τα ρεκόρ που σπάσαμε... δεν υπάρχει αμφιβολία. Ήμασταν πολύ τακτικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά αυτό είναι το παρελθόν».

 

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορίες