Στηρίζει Αλέγκρι ο Ανιέλι

Δημοσιευτηκε:

Στηρίζει Αλέγκρι ο Ανιέλι

Μπορεί η Γιουβέντους να έχασε (και) από την Μακάμπι Χάιφα, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να απομακρύνει από τον πάγκο τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

«Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος. Χρειάζεται να αναλυθεί στο πλαίσιό της κι αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και γι΄ αυτό είμαι εδώ. Ντρέπομαι γι΄ αυτό που συμβαίνει, αλλά γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και παίζεται στα έντεκα». 

Αυτά ήταν τα λόγια του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky, μετά την ήττα (0-2) των «μπιανκονέρι» από τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Σε μια τέτοια κατάσταση δεν αφορά μόνο ένα άτομο και άρα τον Αλέγκρι, είναι μια ομαδική ερώτηση και πρέπει να ξεκινήσουμε από εδώ. Έχουμε εννιά παιχνίδια σε τριάντα ημέρες και πρέπει να τοποθετηθούμε καλά», συνέχισε ο διοικητικός ηγέτης της Γιουβέντους. 

 

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορίες