Ο Ανσού Φατί, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μαρτυρούν και τα νούμερα, ο 17χρονος άσος της μπλαουγκράνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά
Οπως φαίνεται και από τα νούμερα του ο Ανσού Φατί, έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους διοικούντες, για την απόφαση τους να τον εντάξουν στο ρόστερ πέρυσι το καλοκαίρι.
Οπως αναφέρει η «Marca», τους πρώτους μήνες τους καλοκαιριού έφτασε στα γραφεία της ομάδας, πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για το μικρό «διαμάντι». Παρ' όλα αυτά, δεν έγινε αποδεκτή, θεωρώντας πως την επόμενη σεζόν ο παίκτης μπορεί να φέρει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του έχει αυξηθεί στα 400 εκατ. ευρώ, η οποία μέχρι τώρα ήταν 170 εκατ. ευρώ!
Πάντως, η ομάδα που κατέθεσε 150 εκατ. ευρώ δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ φέρεται πως ήταν αυτή η οποία προσπάθησε να τον εντάξει στο ρόστερ της, καταβάλλοντας αυτή την πρόταση.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.