Οι κληρώσεις των διοργανώσεων της UEFA για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα.
Στις 13:00, στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League με τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.
Μετά την προκλήρωση που έγινε χθες, οι πιθανοί αντίπαλοι των ομάδων μας είναι:
Απόλλων: Σαμπουρτάλο Γεωργίας, Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας Ερζεγοβίνης και Ρένοβα Βόρειας Μακεδονίας.
ΑΠΟΕΛ: Λοκομοτίβ Πλόφτιβ Βουλγαρίας, Μπόρατς Μπάνια Λούκα Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Τέουτα Αλβανίας και η νικήτρια του ζευγαριού Τρε Πέννε Σαν Μαρίνο – Τζιλάνι Κοσόβου.
Οι αγώνες θα γίνουν στις 27 Αυγούστου και είναι μονοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρχει παράταση και πέναλτι.
Σήμερα επίσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League με τη συμμετοχή της Ομόνοιας.
Η Ομόνοια, σε περίπτωση που θα αποκλείσει την Αραράτ Αρμενίας, στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί με μια εκ των νικητών των ακόλουθων ζευγαριών του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης:
Λέγια Βαρσοβίας – νικήτρια αγώνα Ντρίτα Κοσόβου/ Λιντφλιντ Β. Ιρλανδίας.
Μακάμπι Τελ Αβίβ Ισραήλ – Ρίγα Λετονίας
Μόλντε Νορβηγίας – Κουπς Φινλανδίας
Οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League επίσης είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 25/26 Αυγούστου.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.