Πικέ: «Είναι νωρίς...»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πικέ: «Είναι νωρίς...»

Ο Ζεράρ Πικέ διαφωνεί με την άποψη του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, σύμφωνα με την οποία το ισπανικό πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 12 Ιουνίου

Ο Ζεράρ Πικέ διαφωνεί με την άποψη του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, σύμφωνα με την οποία το ισπανικό πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 12 Ιουνίου.


«Η απόφαση έχει μία λογική. Όμως, μέχρι τότε μεσολαβεί μόλις ένας μήνας. Και στο διάστημα αυτό δεν θα υπάρχουν φιλικοί αγώνες» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε: «Λίγες ημέρες ακόμη δεν θα έβλαπταν. Διακυβεύονται πολλά για το πρωτάθλημα και καταλαβαίνω ότι η La Liga θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Το να παίζεις χωρίς κοινό δεν είναι αυτό που μας αρέσει, αλλά ούτε θα μας άρεσε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς αγώνες. Παρά το γεγονός ότι είμαστε πρωτοπόροι, κάτι τέτοιο θα ήταν άσχημο».


Όσον αφορά στο πώς βιώνει αυτές τις ημέρες, ο άσος των Καταλανών σχολίασε: «Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μάς εξήγησαν τα πάντα και προς το παρόν όλα πάνε καλά. Είμαστε άνετοι, ακόμα κι αν είναι διαφορετικό αυτό που ζούμε. Όλα τα προληπτικά μέτρα είναι καλά. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα. Αν το κάνουμε όλοι, θα πρέπει να πάνε όλα καλά. Πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία μας».

Κατηγορίες