Διπλό στο Λέστερ, «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση κι έτοιμη για Ρεάλ η Σίτι - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Διπλό στο Λέστερ, «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση κι έτοιμη για Ρεάλ η Σίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πάει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε από την έδρα της Λέστερ (0-1) με ένα γκολ του Ζεσούς στο 80’ και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από την αντίπαλό της, σφραγίζοντας ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση.


Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 8’ άγγιξαν το 1-0, ωστόσο ο Βάρντι σημάδεψε το δοκάρι σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον.


Στο 17’ οι «πολίτες» είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, αλλά το σουτ του Γκιουντογάν κατέληξε στην αγκαλιά του Σμάιχελ, ενώ στο 45’ ο Αγουέρο σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε (ορθώς) ως οφσάιντ.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε ακόμα περισσότερο και στο 62’ κέρδισε πέναλτι μετά από χρήση του VAR. Εντούτοις, ο Σμάιχελ «ψάρεψε» τον Αγουέρο και κράτησε το 0-0.


Τη λύση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα έδωσε ο Ζεσούς, που άνοιξε το σκορ στο 80’ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα του Μαχρέζ. Αυτό ήταν το 6ο τρίποντο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές (6-1-1) για τους «πολίτες», αλλά και η 5η ήττα στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια (3-3-5) για τη Λέστερ.



Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής


Σάββατο (22/02)
Τσέλσι-Τότεναμ 2-1
(15' Ζιρού, 48' Αλόνσο - 89' αυτ. Ρούντιγκερ)


Μπέρνλι-Μπόρνμουθ 3-0
(53' Βίντρα, 61' πεν. Ροντρίγκες, 87' ΜακΝιλ)


Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ 1-0
(44' Φαν Άανχολτ)


Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-1
(26' Στίφενς - 30' Μοπέ)


Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα 2-0
(8' Λονγκ, 95' Άρμστρονγκ)


Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(80' Ζεσούς)


Κυριακή (23/02)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ (16:00)
Γουλβς-Νόριτς
Άρσεναλ-Έβερτον (18:30)


Δευτέρα (24/02)
Λίβερπουλ-Γουεστ Χαμ (22:00)


Πηγή: sport-fm.gr

]]>

Κατηγορίες