Από… πόρτα σε πόρτα η Ιταλία: Απέρριψε πρόταση της Ομοσπονδίας και ο Αντσελότι!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Από… πόρτα σε πόρτα η Ιταλία: Απέρριψε πρόταση της Ομοσπονδίας και ο Αντσελότι!

Νέο «άκυρο» στην εθνική Ιταλίας, που αναζητάει τεχνικό να την βγάλει από το τέλμα, με τον Κάρλο Αντσελότι να επιλέγει την παραμονή του στον πάγκο της Βραζιλίας.

Δεύτερη αρνητική απάντηση είχε εισπράξει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Ιταλίας, μετά από εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα, για την θέση του «εθνικού» προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε ότι είχε γίνει κουβέντα νωρίτερα και με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν θέλησε να αναλάβει τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα», αλλά να παραμείνει προπονητής της εθνικής Βραζιλίας μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι μιλήσαμε και με τον Κάρλο Αντσελότι πριν μιλήσουμε με τον Πεπ, και θεωρήσαμε σωστό να ξεκινήσουμε με αυτούς που θεωρούσαμε τους καλύτερους στον κόσμο. Έτσι, έπρεπε να έχουμε μια γενική ιδέα για τη διαθεσιμότητά τους», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού διευθυντή της Ομοσπονδίας.

Κάπως έτσι ο Αντρέα Πίρλο παρουσιάζεται ως το επόμενο φαβορί για να καθίζει στον πάγκο της πατρίδας του.

sport-fm.gr 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.