Κρατάνε μικρό καλάθι στον Άρη – Αγωνία για Στεπίνσκι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.3.2022
Κρατάνε μικρό καλάθι στον Άρη – Αγωνία για Στεπίνσκι

Για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και στο πού στοχεύει ο Άρης για τη συνέχεια αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος.


Για τη νίκη: «Ήταν όντως μια πολύ σημαντική νίκη, όπως ήταν και απέναντι στην Πάφο. Παίξαμε άλλο ένα καλό παιχνίδι, αλλά αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι ανεβάζει απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα και αποπνέει αυτοπεποίθηση».


Αν οφείλεται στον προπονητή: «Συνήθως λένε πως μετά από την αλλαγή προπονητή το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι η ψυχολογία. Μετρούσαμε κάποια παιχνίδια χωρίς νίκη. Αυτό είναι και το πράγμα που άλλαξε όπως και ο τρόπος παιχνιδιού. Και η ομάδα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και το ότι έτρεξαν όλοι στον προπονητή μετά από το δεύτερο γκολ επιβεβαιώνει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα».


Μόνο ο Άρης πήρε δύο νίκες μέχρις στιγμής στα πλέι οφ και είναι η μοναδική ομάδα που το πέτυχε: «Εφτά βαθμοί από τους τριάντα. Συνεπώς κρατάμε ότι κάναμε δύο διαδοχικές επιτυχίες, αλλά γνωρίζουμε πως τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά ακόμη. Γενικά ο Άρης ήταν μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Πήγαμε να τα χαλάσουμε κάπως σε εκείνο το διάστημα, αλλά βελτιωθήκαμε εκ νέου. Είναι το δυνατό μας όπλο η άμυνα. Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζονται στον επιθετικό τομέα. Πετύχαμε δύο γκολ και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Από εκεί που στην ΑΕΚ πανηγύριζαν για την ισοφάριση, σε δευτερόλεπτα αργότερα πανηγυρίζαμε εμείς το 2-0. Η ΑΕΚ μετά από το 2-0 έδειξε να μην έχει την ψυχολογία, καταφέραμε εμείς να πάρουμε τη νίκη. Υπήρχε οφ σάιντ όντως αποδείχθηκε μετά και δεν μέτρησε το γκολ της ΑΕΚ και αυτό ήταν καθοριστικό».


Για τους στόχους: «Συνηθίσαμε να κρατάμε μικρό καλάθι. Πάντα λέγαμε ότι πάμε να κερδίσουμε κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά δεν μπορείς να λες ότι πας για Τσάμπιονς Λιγκ ή πρωτάθλημα. Αν διασφαλίσουμε τον στόχο της Ευρώπης θα δούμε αν μπορούμε για κάτι περισσότερο. Πρώτα θα δούμε αν μπορούμε να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη και μετά αν μπορούμε θα κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω».


Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε τα νεότερα για τον τραυματισμό του Στεπίνσκι. Θα ξεκουραστούν κάποιες μέρες οι παίκτες, ενώ γίνονται προσπάθειες για να διευθετηθεί κάποιο φιλικό. Είναι εκτός ο Πακέ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο Μουσούντα ο οποίος απουσίαζε με την ΑΕΚ ελπίζουμε ότι θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κτυπάμε ξύλο, δεν έχουμε άλλα προβλήματα με τραυματισμούς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες