Λιάσος: «Να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-1) από την Ανόρθωση στο εξ αναβολής παιχνίδι ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με ρυθμό ειδικά στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ. Μετά το 1-1 μας απείλησε κυρίως με στατικές φάσεις, προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς για μας δεν ήταν η καλύτερη μας μέρα από εκείνο το σημείο και μετά. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κι αυτές μας στοίχισαν σήμερα. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μας μέρα, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, πολύ σημαντική, με την Ομόνοια θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, προσπάθησαν, υπάρχουν οι κακές στιγμές στα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη δίκαιη νίκη της. Να είστε σίγουροι πως θα επανέλθουμε, δεν είναι τυχαίο ό,τι έδειξαν οι παίκτες μέχρι τώρα.
Πετύχαμε έναν στόχο να μπούμε στην εξάδα, δεν σταματάμε εδώ, στόχος είναι κάθε παιχνίδι να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό και να νικάμε. Το ίδιο κάναμε και σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτά τα παιδιά αξίζουν, είναι και οι ήττες στο ποδόσφαιρο και κάποιες κακές στιγμές».
Αν προβληματίζεται από τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη: «Καθόλου. Σήμερα μπήκαμε πάρα πολύ καλά, δεν έχουμε φόβο αλλά ποτέ δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η ομάδα είναι εδώ που είναι. Είναι μόλις η δεύτερη ήττα στον δεύτερο γύρο. Θα δουλέψουμε κι ελπίζω να είμαστε εμείς στα επόμενα παιχνίδια που θα κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ».